Home
Chat
SMS
M@il
Links
Histori
Muzike
Forumi
Turizem
Fotografi
Kartolina
Numratori
Horoskopi
GuestBook
Kerko Ne Web
Miresevini Ne Durresi.it -- Ju Urojme Te Kaloni Momente Sa me te Kendshme -- Momentalisht Kjo Faqe Eshte Ne Ndertim e Siper -- Si Rrjedhoje Jo Te Gjitha Seksionet Jane Funksionale
MotiThe 3-day forecast
 
Lajme tė fundit (AP) at 12:34 a.m. EST
Tarifat e telefonave,qytetaret firmosin kunder.
  House of Halloween
Horoskopi i Dites!

Tirane: S'ka abone kaos neper sportele.

Tirane: Perseritje e pjeseshme e zgjedhjeve.

Mojsiu: Kiriza,Nano te jape doreheqjen.
 Humor  Argetim  Lojra
       
       
       
    • Barcaleta    • Lojra te ndryshme
    • Barcaleta    • Lojra te ndryshme
    • Barcaleta    • Lojra te ndryshme
    • Barcaleta    • Lojra te ndryshme
    • Barcaleta    • Lojra te ndryshme
    • Barcaleta    • Lojra te ndryshme
       
       
       
 Hapesira Televizion
   Sport & Kulture
 • KOKSH  • Sporti Shqiptar
 • Sport Club Teuta  • Futbolli
 • Tenis Federation  • Sport Club
 • Sport Club Tirana  • Sport Club
 Media
  Featured Value     Lajmet!
Gazeta , Revista , Informacion , Radio & Tv!
 • Klan  • Shekulli
 • Mjellma  • Gazeta 55
 • Pasqyra  • Koha Jone
 • RRuzulli  • Gazeta Albania
 Kompiutera dhe internet
 
 • IRC Programe  • Browser
 • POP3 Programe  • FTP Programe
 • Sherbim Interneti  • HTML Programe
 • Portale&Motore Kerkimi  • FOTO Programe


Copyrigh © 2002 Durresi.iT